Our Blog

De weg naar… het ‘Ja’ woord! Breng het hele verhaal van jullie huwelijk in kaart!

Wanneer zal hij z’n aanzoek doen? En hoe? Na de cruciale vraag start het begin van een fascinerend parcours: de voorbereiding van jullie huwelijk! Een verhaal dat net zoveel aandacht verdient als het feest zelf. En dat is exact wat Katrien deed.

Ontdek het verhaal van Jan & Katrien HIER!

25 juni 2013: Jan vraagt Katrien ten huwelijk de dag dat ze 30 wordt! Ze zegt volmondig ja en neemt zich voor om er het perfecte feest van te maken. Ze weet goed wat ze wil en maanden lang, wat zeg ik, meer dan een jaar lang gaat ze in binnen en buitenland, online, in kleine winkeltjes op zoek tot ieder detail helemaal is zoals zij het wil voor háár Feest der Liefde.

Elk mooi moment op de weg naar haar trouwdag heeft Katrien vastgelegd op Hellomydear: haar feest der liefde – tijdslijn. Meer dan 300 herinneringen zijn het geworden. Dat is er bijna 1 per elke dag: de zoektocht naar haar jurk, de uitnodigingen, de decoratie, reacties van vrienden, paniekmomentjes, het vrijgezellenfeest… Hoe groot of klein de herinnering, allemaal krijgen ze een plaats. Ze beseft: dit is iets waar ze samen nog lang aan zullen terugdenken.

Online is leuk, op papier is nog beter. Katrien kreeg vrijdag haar Hellomydear boek afgeleverd. Haar hele tijdslijn automatisch omgezet tot prachtig fotoboek. Nog mooier dan gehoopt. Nog mooier dan verwacht. Een herinnering voor altijd. Zo blij!”. Meer kunnen wij daar niet meer aan toevoegen.

Geweldig vond ze het ook dat familie en vrienden ook herinneringen of reacties konden plaatsen die mee werden opgenomen in het boek. Zo werd het niet alleen een verhaal van Jan en Katrien, maar ook dat van hun geliefden die ze er zo graag bij wilden op hun feestdag

Ook interesse om de weg naar jouw ‘W-DAY’ vast te leggen? Of is dit hét geschenk voor die goede vriendin die binnenkort trouwt?

Wij helpen je graag verder!

PS : Lieke Biesemans, de zus van Katrien, speelt een cruciale plaats in dit verhaal.
Lieke startte dit jaar storiesbymabel.be (check it out!): ze leert mensen echt kennen en brengt hun verhaal prachtig verwoord op de ceremonie of feest. Een aanrader!

Leave a Comment