Our Blog

Hellomydear blaast één kaarsje uit. What a year!

Het is zover! We bestaan een jaar. Wat begon als een idee op een terrasje, toen we elkaar bij een glas wijn de verhalen van onze oma’s vertelden, leidde op 1 november 2012 tot de lancering van Hellomydear.

Met een reportage in Koppen werd onze kersverse applicatie de wereld ingesmeten. Toegegeven: met nog wat kinderziektes. Maar onze ‘baby’ was geboren. Eindelijk!

We hadden nooit durven dromen wat voor een ongelofelijk verhaal het zou worden. Het was tegelijk het kortste én het langste jaar ooit. Boeiend, moeilijk, leuk én spannend.

Vallen en opstaan

Als je aan zoiets begint, is eigenlijk alles nieuw. En leer je met vallen en opstaan. Precies de reden waarom we eraan begonnen zijn! Leren is wat we wilden, en nog steeds willen.

De mailtjes van onze eerste gebruikers zullen we nooit vergeten. Dat ze blij waren om eindelijk een plaatsje te hebben waar hun herinneringen veilig zijn. Of dat de nonkel in Amerika nu ook zijn bijdrage kan leveren aan opa’s verhaal. Zulke reacties geven je vleugels.

Nieuwe release!

Natuurlijk krijgen we ook vragen en suggesties: kunnen we meerdere foto’s toevoegen in één herinnering, kunnen jullie begeleiden bij het optekenen, kan ik een verhaal ook downloaden, …

Wees maar zeker dat we alles lezen. Omdat we (waar we willen) maar al te graag tegemoet komen aan jullie vragen.

Daarom kondigen we met gepaste trots de eerste grote release aan van Hellomydear na de launch. Met o.a. een gloednieuwe homepage en nòg eenvoudiger beheer van je verhalen. We hebben ook een aantal bugs opgelost.

En heel binnenkort krijg je, zoals vaak gevraagd, de mogelijkheid om meerdere foto’s per herinnering toe te voegen.

Hou onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven.

Klaar voor jaar twee… en nog veel meer!

We kijken terug op een geweldig eerste jaar, en we willen er niet enkel in het tweede jaar, maar in de komende tien jaar een ongelofelijke lap op geven! Doen jullie mee?

Bedankt aan iedereen die ons steunde en meedeed aan het verhaal van Hellomydear. We wensen jullie veel onvergetelijke verhalen toe!

Karolien & Sarah

Leave a Comment