Our Blog

Het leukste kerstcadeau dat ze zeker niet verwachten…

Kerst, dat is een vredig feest. Maar een willekeurige winkel in de weken vòòr kerst: dat heeft weinig met vrede te maken! Iedereen is druk op zoek naar het ideale cadeau voor zijn lief, broer, zus, vader of moeder. Maar wat ga je in ’s hemelsnaam vinden dat hij/zij goed kan gebruiken, en nog niet heeft?

Moeilijk, want laten we het onder ogen zien: we hebben eigenlijk alles al.

De oplossing? Je kunt natuurlijk een bon geven voor een weekendje weg of een uurtje parachutespringen. Maar erg origineel is dat niet…

Wij weten een cadeau dat

  1. echt leuk is om te krijgen én te hebben
  2. nog bijna niemand heeft
  3. en daardoor ook heel origineel is…

Goed geraden: een verhaal op Hellomydear.

Foto’s, video’s en verhalen in 1  tijdslijn

Stel je eens voor hoe blij verrast je ouders of grootouders zullen zijn: hun leven in beeld gebracht, netjes op een tijdlijn.

Het verhaal vullen met herinneringen doe je op voorhand. Haal stiekem hun fotoalbums uit de kast en scan de leukste foto’s. Zijn er video-opnames? Upload die dan naar de tijdslijn. En neem een uurtje om een aantal herinneringen in een mooi tekstje te gieten.

Als je dan ook de rest van de familie vraagt om beeldmateriaal en herinneringen, kun je op korte tijd een mooie tijdslijn samenstellen.

En maak je geen zorgen: die tijdslijn hoeft nog niet 100% compleet te zijn. Achteraf kun je nog altijd van alles toevoegen. Of wat dacht je van kerstavond zelf? De feestdagen zijn een ideaal moment om leuke familieherinneringen op te roepen!

Druk binnenkort een fotoboek af!

We hebben echt ons best gedaan om de website van Hellomydear zo intuïtief mogelijk te maken. Maar je opa of oma zul je misschien nog even wegwijs moeten maken.

Is het toch wat te ingewikkeld? Geen nood: héél binnenkort krijg je de optie om een prachtig fotoboek te laten afdrukken van een verhaal.(Vind ons leuk op Facebook om precies te weten wanneer.)

Lijkt het je wel wat? Ga direct aan de slag: je kunt helemaal gratis een verhaal aanmaken met alle beschikbare opties. Na een maand beslis je of je een abonnement neemt. Surf naar http://www.hellomydear.be, het is heel gemakkelijk.

Als je een abonnement neemt, krijg je een prachtige cadeaubox die je onder de boom kunt leggen:

giftbox1

Groetjes,

Sarah & Karolien

PS trouwens: ook als er iemand een kindje heeft gehad in de familie, is een verhaal op Hellomydear een heel leuk cadeau. Het opgroeien van een kind kun je namelijk heel goed bijhouden: kijk maar naar het voorbeeldverhaal van Willem.

(foto bovenaan: SimplyPanda http://flic.kr/p/dDTHjD)

Leave a Comment