Our Blog

Nieuwe release van Hellomydear! Wat is er nieuw?

Een jaar nadat we Hellomydear gestart zijn, komen we met een aantal belangrijke verbeteringen. Lees verder om te ontdekken welke.

Een website moet constant evolueren. Ook die van Hellomydear. We luisteren voortdurend naar jullie vragen en opmerkingen (die kun je trouwens altijd kwijt op onze Facebookpagina of via Twitter). Aan de hand daarvan voeren we dan verbeteringen door.

Meerdere foto’s per herinnering (‘album’)

De belangrijkste verandering eerst.

Heel wat mensen hebben er naar gevraagd: kan ik ook een album met meerdere foto’s toevoegen aan mijn verhaal? Goed nieuws: nu wel! Je kunt vandaag op je Hellomydear verhaal een herinnering aanmaken en daar meerdere foto’s aan toevoegen.

Het toevoegen van meerdere foto’s gaat heel gemakkelijk. Net zoals je gewoon bent, ga je naar je verhaal en klik je op ‘voeg herinnering toe’. Dan klik je op ‘Foto’. Nu kun je kiezen: ofwel sleep je je foto’s in het kader, ofwel klik je in het kader en selecteer je meerdere foto’s. De titel en de beschrijving is voor de herinnering en dus voor alle foto’s die je toevoegt. Even wachten tot alles is geüpload… En voilà!

Verbeterde gebruiksvriendelijkheid

Wat hebben we nog verbeterd? Hier zijn een paar aanpassingen waardoor Hellomydear nog vlotter werkt:

  • als je aanpassingen maakt aan een verhaal (bij Beheer verhaal) worden al je wijzigingen automatisch opgeslagen. Je verliest dus geen gegevens meer doordat je vergat op Opslaan te klikken.
  • Wil je de stijl of de hoofdfoto van je verhaal veranderen? Dat kan nu direct van op de voorpagina van je verhaal. Surf er gewoon naartoe en klik op een van de gele potloodjes om direct aan de slag te gaan.
  • het aanmaken van een verhaal is extra gemakkelijk gemaakt.

Wat wil jij graag veranderd zien?

We blijven aanpassingen maken om Hellomydear zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. We zijn benieuwd: wat zou jij graag veranderd of toegevoegd zien? Laat het weten in een reactie!

Groetjes,

Sarah en Karolien

Leave a Comment